Új az iOS 11-ben: PIP mód a HomeKit kamerákhoz az iPad-en

Az iOS 11-ben egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a HomeKit-kompatibilis biztonsági és biztonsági kamerák videójának megtekintését az IPAD kép-képi (PIP) módban. Itt van bármi, amit megkövetelsz, hogy megértse róla.

Mivel az iOS 11 brundles, valamint a hosszú és a Windy Road, amely bármilyen típusú béta -program egy jelentős operációs rendszer kiadására, elkezdjük felfedezni az új módosításokat, valamint az Apple által korábban nem feltárt kiegészítéseket.

Mivel a motorháztető alatt olyan sok dolog zajlik, érthető, hogy nem lehet, hogy a szoftver alkalmazás bejelentései során nem lehetnek színpadi idő, valamint sokkal szórakoztatóbbá teszi a dolgokat, mivel a dolgok megtalálhatók az elkövetkező hetekben. Az egyik ilyen dolog a HomeKit-kompatibilis biztonsági és biztonsági kamerák videójának új támogatása az iPads kép-képi módban.

Amikor az Apple natív kép-képi módot adott hozzá az iOS 9-hez, megváltoztatta a játékot, amikor az emberekkel való beszélgetésre vonatkozik az iPad FaceTime videóján keresztül, valamint most már pontosan ugyanazt a teljesítményt meghosszabbították azok számára, akiknek biztonsága és biztonsága van kamerák.

Az iOS 11 szeptemberi kiadásától kezdve az első alkalommal szemmel tarthatják otthonaikat, vállalkozásaikat vagy bármi mást, miközben más tevékenységeket folytatnak az iPad eszközükön.

Ez korábban nem lett volna lehetséges, és az extra teljesítménynek sok értelme van azok számára, akik azt akarják, hogy képesek legyenek a lapokat tartani, miközben még egy weboldalt vizsgálnak, vagy például egy fájlon dolgoznak. Az iOS 11 -et jelentősen javították az Apple tabletta fajtájában, mivel az iOS 10 olyan funkciókkal, mint az azonnali jelölés, az azonnali jegyzetek, valamint még sok más.

Az Apple feltárta az iOS 11 -et a WWDC 2017 megnyitása során, az előzetes bétaverzióval azonnal elérhető. Az egyes későbbi béta -kiadásokkal a mobil operációs rendszer olyan funkciókat és stabilitást szerez, ahol a szeptemberi kiadás előtt van, azzal a lehetőséggel, hogy melyik iPhone készüléket kezeljük ebben az évben. Várható, hogy sokkal több módosítást találjon, mielőtt a végső kiadás készen állna, valamint a füleket minden olyan érdekes új funkcióval megtartjuk, amelyek azelőtt megtalálhatók.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 11 béta -t iOS 10.3.2 / 10.3.3 -ra [bemutató]

Letöltés: IOS 11 BETA 2 15A5304J Frissítés 1 IPSW linkek iPhone -hoz, iPad, iPod Touch kiadott

Töltse le az iOS 11 BETA 2 -t és beállítsa az iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [oktatóanyag] -re.

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 iPhone és iPad [legújabb állapotfrissítés]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Back to top