Az iPad 2 Siri asszisztens portja már a folyamatban van [képernyőkép]

Nos, ez gyors volt! Néhány órával azután, hogy híreket kaptunk az iPhone 4 Siri portjáról, rájöttünk, hogy egy újabb Siri port, ezúttal az iPad 2 számára, szintén fejlesztés alatt áll.

A Siri -t kiderült az Apple Let’s Talk iPhone rendezvényén a cég saját iskolájában, a kaliforniai Cupertino -ban, mint az iPhone 4S egyik legfontosabb új funkciója. Ez egy személyes asszisztens, amely lehetővé teszi az iPhone 4S -en végzett feladatok elvégzését – például a beállítások riasztásait/emlékeztetőit/naptári eseményeit, sms/e -mailt küldhet/hívnak, definíciókat, útmutatásokat (és így tovább) kérnek. –

A hír közvetlenül a Sonny Dickson tervezőtől származik, néhány órával a Twitter -fiókjáról küldött tweetben, amelyben bejelenti a Siri -t az iPad 2 -hez. A tweet tartalmaz egy képet (amelyet alább közzétettünk) Siri.

Ma korábban beszéltünk a Siri Port for iPhone 4 -ről. Előzetes felépítéséről, amelyről a 9to5Mac beszélt, lassú teljesítményt nyújtott, ám a működő GPU -sofőrökkel folytatott frissített fejlesztés nagy ígéretet mutatott. Jelenleg a Siri for iPhone 4 nem fogad el semmilyen típusú bemenetet. Ennek oka az, hogy az Apple szerverek nem fogadják el a feldolgozásra kerülő Siri hangbemenetet, ha az iPhone 4S kivételével bármilyen típusú eszközből származik. Noha Dickson még nem magyarázta meg a Siri megadását az iPad 2 porthoz, úgy gondoljuk, hogy az sem a bemenetet nem veheti be. Remélhetőleg a jövőben lesz egy megoldás.

Ne feledje azonban, hogy a Jailbreak Designer Musclenerd meghatározta, hogy a Siri átadása az idősebb, nem támogatott eszközökhöz nem lehetséges a kalózkodáshoz való igénybe vétel nélkül. Nem távolítom el pontosan arról, hogy a Siri ezekhez a modulokhoz való hordozása miként tartalmazza a kalózkodást, ám ezek a tervezők megértik, mit csinálnak, így meg kell fogadnunk a szavaikat.

Mivel a jailbreaking környéki tervezők mindig a kalózkodás ellen álltak, ennélfogva valószínűleg nem fogják átadni a Siri -t a régebbi eszközökhöz, amíg nem találnak megfelelő megoldást. Ez nem azt jelenti, hogy mások nem tudják kipróbálni, ahogyan Sonny Dickson (és Steve Troughton-Smith, a Siri az iPhone 4 hírnévre) pontosan ezt tette:

A látogatóinkat naprakészen tartjuk az összes hírről az egész Siri -ről az idősebb iOS -eszközökkel kapcsolatban. Nem értjük pontosan, mikor jelennek meg ezek a portok (ha egyáltalán megjelennek), bár megértjük, hogy a munkájához börtönbe szorító iOS -eszközökre lesz szükségük. Ha még nem tette meg, akkor tartsa be az útmutatót, hogy pontosan hogyan kell börtönbe kerülni az iOS 5 döntőbe.

A Twitter -en betarthat velünk, vagy csatlakozhat a Facebook oldalunkhoz, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Back to top