Jailbreak iOS 6 BETA 3 10A5355D iPhone -on és iPod Touch RedSN0W 0.9.13DEV3

A közösség által biztosított számos fantasztikus csípés telepítésének lehetősége. Az iPhone Dev csapat következetes törekvéseinek köszönhetően azok, akik éppen frissítették az iOS 6 Beta 3 -ra, akkor a RedSN0W nemrégiben kiadott verziójával börtönbe helyezhetik eszközüket.

A harmadik béta jailbreak ugyanazt a szekvenciát követi, mint az első két bétaval, mivel csak a Boot -ra van, és az A4 alapú eszközökre korlátozódik, nevezetesen az iPhone 4, az iPhone 3GS és az iPod Touch 4G. Regisztrált fejlesztőként számolok, hogy sokan tudják, mit jelent ez, de a pontosítás kedvéért lényegében azt sugallja, amikor az iOS 6 készüléket kikapcsolják vagy újraindítják, újra csatlakoznia kell a számítógéphez vagy a Mac -hez vásárláskor hogy újra felálljon és futtasson. Ennek elmulasztása lényegében felhasználhatatlanná teszi az eszközt, ezért nem ajánlott a “Daily Runner” -en.

Mint a második bétaverzióhoz, ez a jailbreak – ellentétben a hivatalos iOS kiadások normál börtönbörcseivel – telepítse a Cydia -t, mivel a Jailbreaker szentélyének telepítése még nem támogatott az iOS 6. fejlesztői kiadásában. Telepítheti a .deb fájlokat kissé hosszabb módon az AFC2 vagy SSH használatával, tehát a Cydia nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs csípés.

Ha azt akarja, hogy az eszközt a Dev Team RedSN0W segédprogramjával használja, kérjük, nézzen vissza erre a linkre a teljes és átfogó lépésről-lépésről-lépésre, és a RedSN0W felé mutatjon az iOS 6 béta 3 felé az extrák menüből, mielőtt előre megy. Amint azt korábban tárgyaltuk, csak A4 -es eszközökre korlátozódik, és a Cydia hiányával kombinálva nem sokkal összehasonlítva a mindenható, nem kötött börtönbe, amellyel megszoktuk. Mégis, ha örömmel fut egy bétaverzióval, gyanítom, hogy minden időkben nem túl sok gond.

Az iOS 6 végleges verziója várhatóan valamikor ez év októberében érkezik meg, egy új iPhone és potenciálisan egy kisebb iPad mellett, ha elég szerencsések vagyunk a hardver osztályon.

Töltse le a RedSN0W 0.9.13DEV3 (Windows) Letöltés RedSN0W 0.9.13Dev3 (MAC)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Back to top