7 A legfinomabb Android Auto opciók a járműben

A Google Android Auto -ja végül az autók szerves részévé válik. Ha azonban nem elégedett ezzel, akkor nagyon sok Android Auto opció kínálkozik. Ha fantasztikus Android Auto alternatívát keresett, vessen egy pillantást az alábbiakban bemutatott Android alkalmazásokra.

Telefonjaink vezetés közben történő használatát a törvények nem engedélyezik, azonban nem minden járművel rendelkezik kortárs infotainment rendszerrel. Az elsődleges kérdés az, hogy okostelefonjainknak már van minden, amire szükségünk van, azonban a felület meglehetősen nem praktikus. Következésképpen az alkalmazásokkal való interakció elvonja a figyelmet, és balesethez vezethet. Szerencsére van néhány gyakorlati megoldás a tapasztalat javítására és egyszerűsítésére. Lehet, hogy már hallottál az Android Auto -ról, azonban ez nem az egyetlen ilyen szolgáltatás. Itt vannak a legjobb Android Auto opciók, amelyeket felhasználhat az autójában!

Mi az Android Auto?

Ha nem ismeri ezt, akkor gyorsan mutatjuk be az Android Auto -t. Ez az alkalmazás a járművek leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásai indítója, ám ennél sokkal többet tesz. Mindenekelőtt az interfész egyszerű, hatalmas gombokkal, amelyek segítenek a vezetés közben. Sőt, van egy praktikus navigációs bár, amely a legfontosabb parancsikonokat otthon, beleértve a vokális asszisztenst is. Ráadásul a kompatibilis alkalmazások alkalmazkodhatnak a jármű módhoz, így ugyanolyan egyszerűek lesznek.

Az Android Auto -t a Google hozta létre, valamint a Play Store -ban teljesen ingyen. Mivel ez egy rendkívül egyszerű alkalmazás, megtalálhatja az összes furcsa és funkciót, miközben felhasználja. Ha a jármű támogatja, akkor szintén összekapcsolhatja az okostelefonot, és szinkronizálhatja adatait az infotainment rendszerrel. Most nézzük meg a legjobban kínált Android Auto Options -t!

[GooglePlay url = ””]
7 A legfinomabb Android Auto lehetőségek autókhoz

Ebben a listában különféle típusú alkalmazásokról beszélünk, így kiválaszthatja a személyes kedvenceit. Mindegyiküknek eltérő sajátosságai vannak, a tipikus cél a jármű élményének egyszerűsítésére. Sőt, mindegyik ingyenesen letölthető, így bármilyen típusú kötelezettség nélkül kipróbálhatja őket.

Ne hagyja ki: pontosan hogyan lehet távolról bejelentkezni az Android -eszközökről

1. Automatizálja a jármű irányítópultját

Néhány évvel ezelőtt már fedeztük az Automatizációt, valamint azóta sokat nőtt. Az alkalmazás egy olyan jármű műszerfal, amely rendkívül hasonló az Android Auto -hoz, azonban további funkciókat és személyre szabási lehetőségeket kínál. A legfontosabb, hogy minden funkcióhoz (zene, navigáció stb.) Kiválaszthatja a kívánt alkalmazást, így nem kell alkalmazkodnia az alapértelmezéshez. Ezen kívül, amint számíthatsz arra, a hangvezérlés szintén lehetőség. Ha mélyebben szeretné látni, azt javasoljuk, hogy ellenőrizze az előző cikkünket:

Automatizálása: Android Auto alternatíva

Automatizál
Töltse le a jármű műszerfalának automatizálását APK

Felhívjuk figyelmét, hogy az Automate -t ​​valamilyen ismeretlen okból vették le a Play Áruházból. Kérjük, próbálja ki ehelyett a Jármű Launcher Pro -t. Ha nem akar pénzt fizetni az alkalmazásért, akkor kipróbálhatja az ingyenes verzióját is.

[GooglePlay url = ””]
2. Jármű DashDroid

A második műszerfal, amelyet lefedünk, a jármű DashDroid. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a saját felületének fejlesztését blokkok felhasználásával, így csak azt kapja meg, amire valóban szüksége van. Ezek a blokkok otthoni alkalmazásokat vagy kütyüket is képesek, ugyanakkor konfigurálhatja azokat az egyedi műveletek bevezetésére. Például a sebességmérő vagy a zenei vezérlők mindig az elsődleges képernyő tetején lehet.

Ezenkívül megengedheti, hogy az alkalmazás hangosan ellenőrizze az értesítéseit, ezáltal minimalizálva a felesleges zavaró tényezőket. Végül érdemes megvitatni, hogy az alkalmazás különféle témákat tartalmaz, beleértve a Black One -t is, amikor éjszaka vezet. Ha fantasztikus Android Auto alternatívát keres, akkor meg kell próbálnia a DashDroid járművet.

Autó dashdroid
[GooglePlay url = ””]
3. DriveMode: Kockázatmentes vezetés

A DriveMode kockázatmentes vezetés az utolsó műszerfal a listánkon. Az előzővel ellentétben az alkalmazás inkább az egyszerűségre, mint a funkciókra összpontosít, anélkül, hogy a leghasznosabbakat feláldozná. A hang interakciója továbbra is ott van, hogy segítsen a szemének az úton, valamint a kezét a kormánykeréken. Ezenkívül az átlátszó játékosnak köszönhetően integrálhatja a zenét és a navigációt. Ráadásul a navigációs rendszer megoszthatja online helyét más emberekkel, ami rendkívül hasznos lehet.

Elindít
[GooglePlay url = ””]
Hasonlóképpen is tetszik: 70 oké Google parancsok felsorolása a Google Assistant számára

4. Waze

A Waze egy rendkívül kiemelkedő navigációs rendszer, valamint valószínűleg a legjobb Android Auto alternatív, amelyet most felfedezhet. Az alkalmazás rendkívül egyszerű, azonban rendkívül rugalmas és testreszabható. Például engedélyezheti a sebességmérő és az SPE -t isnull

Back to top