Találja meg a teljesen ingyenes WiFi hotspotokat közeli az új Facebook funkció felhasználásával

A Facebook egy új funkciót tesztel a mobilalkalmazásokhoz, amelyek lehetővé teszik az egyének számára, hogy teljesen ingyenes WiFi hotspotokat fedezzenek fel a közelben iOS alkalmazás.

A Facebook mindig szívesen teszteli az új funkciókat a valódi felhasználókon, annyira annak biztosítása érdekében, hogy az IT mobilalkalmazások alapja lehetővé teszi a vállalkozás számára a módosítások végrehajtását anélkül, hogy az új frissítés előmozdítását követeli meg. Fontos szempont, hogy ez azt is jelenti, hogy a Facebook olyan sok vagy kevés személyre is módosíthatja a módosításokat, amennyire csak akar, anélkül, hogy meg kellene csapnia azt a kapcsolót, amely azt jelenti, hogy bárki, aki egy Facebook -fiókkal rendelkezik, hozzáférést kap az akkori értékeléshez.

Úgy tűnik, hogy ez a típusú kezelt tesztelés folyamatban van a Facebook mobilalkalmazásainak be nem jelentett kiegészítésére – a WiFi hozzáférés a pontok helyéhez.

A Facebook egy ideje felkérte a Facebook oldalak tulajdonosait, hogy adjanak hozzá adatokat a WiFi -ről, hogy hozzáférjenek a fizikai helyükön lévő pontokhoz. Úgy tűnik, hogy ezek az adatok, valószínűleg más forrásokkal összeolvadva, amelyek most úgy tűnik, hogy legalább egy részét fejleszti ki, ami ezt az új funkciót kullancsossá teszi.

Az a lehetőség, hogy nem fogja látni ezt, amikor ellenőrzi, azonban ha hozzáférhet hozzá, akkor új Discover WiFi -választást kell látnia a Facebook alkalmazás menükben. Lehetséges, hogy érdekes módon még nem értjük senkit, aki olyan Android -eszközökkel rendelkezik, akik hozzáférhetnek az új WiFi -keresési funkcióhoz a Facebook alkalmazáson belül, melyik a program azt jelenti, hogy az iOS -eszközökkel rendelkezőknek látszólag az eddig a teljes tesztbázis tartalmazza. Amint azt megvitattuk, azonban nem minden iOS -eszköztulajdonos látja az új funkciót, és nem biztos abban, hogy ez a teszt, valamint a hozzáféréshez való hozzáférés is a helytől függ -e.

Bárki, aki felfedezi magát a teljesen ingyenes WiFi -hozzáférés iránti igénybe, nem kérdés, hogy egy ilyen funkciót a Facebook -ra fejlesztett ki, tehát értelmes, hogy az üzlet megvizsgálja azt.

Az idő megmutatja, hogy ez egy teljesen elmulasztott funkcióvá válik -e, tehát ne csodálkozzon, ha soha nem látja a napfényt.

(Forrás: a következő web)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

A Facebook -fiók véglegesen törölje a legjobb módot, itt van

Prisma-szerű szűrők a Facebook iOS-val és az Android alkalmazásokkal kapcsolatban

Delta emulátor az iOS számára, hogy a jövő hónapban bemutatkozzon a béta -ban, mint a GBA4IOS utódja, részletek itt

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Back to top