[Chris Paget] is going to be providing at ShmooCon 2009 in Washington D.C. this week. Az RFID előnézetét szolgálta a nyilvántartásba. A videó meghaladja a demók, amely a véletlenszerű azonosítók és az útlevélkártyák különálló azonosításainak olvasása és naplózása a San Francisco környékén. Egy XR400 RFID olvasót és egy Motorola AN400 patch antenna használata az autójába. Ez az ipari felszerelés jellemzően a kötegek vagy az állatállomány mozgása nyomon követésére szolgál. Ez egy generáció újabb, mint a Flexilis, hogy 2005-ben állítsa be a távolsági olvasási rekordokat.

A Passport Cards különálló azonosító száma nem adja meg a tulajdonosok magán részleteit, de még mindig különbözik számukra. Használható a tulajdonos nyomon követésére és más részletekkel való integrálására, mint például az RFID hiteljelentési kártyájuk, az adott személy profilja épülhet. Ezért az ACLU ellenzi az útlevélkártyákat a jelenlegi formájukban. Az Egyesült Államok egy védelmi hüvelyt kínál a kártyához … Természetesen elküldte neked a kártyát a hüvelyen kívüli kártyával.

A technológia létezik egy véletlenszerű azonosító létrehozásához, amikor RFID kártya olvasható. Az RFidiot eszközöket nemrég frissítették a Random_uid támogatáshoz.

[Köszönjük zort]

Back to top