iOS 12.4 akkumulátor -élettartam -lefolyás az iOS 12.3.1 -hez képest, itt vannak az eredmények

, amikor az Apple kiadja az iOS új verzióját Ez olyasmi, amit az Iapplebytes mindig arra törekszik, hogy felfedezzék, valamint az iOS 12.4 -rel ismét rajta.

Vásárláskor, hogy a teszteket kihozza, számos iPhone készüléket használnak. Ezután egy geek -pench akkumulátor -teszttel futtatják, hogy az iOS 12.3.1 -en alapvető pontszámot kapjanak, valamint az egész folyamatot ismét kiindulják az iOS 12.4 frissítésével.

Először futtatom a tesztet az iOS 12.3.1 -en, majd frissítsem az iOS 12.4 -re, valamint futtassam a tesztet, amikor több, valamint összehasonlítom a pontszámokat. Az összes körülmény mindkét tesztnél pontosan ugyanazt tartotta. A tér hőmérséklete ezúttal 23 Celsius fok körül volt.

Az eredményeket érdemes megvizsgálni a teljes akkumulátor tesztvideót, azonban a felvétel egyszerű: úgy tűnik, hogy az Apple képes volt az akkumulátor élettartamát tipikusan javítani az iOS 12.4 kiadásával. Legalábbis ez a helyzet a GeekBench felhasználásával történő teszteléskor. Mint mindig, valószínű, hogy valamivel eltérő eredményeket fog látni, ha az a valódi világhasználatra vonatkozik, azonban ez legalább azt mutatja, hogy pontosan hogyan kell a dolgoknak kiemelkedni.

Ha rájön, hogy a dolgok nem működnek az iOS 12.4 -en, akkor szükség esetén mindig az iOS 12.3.1 -re csökkenhet. Megvizsgáltuk azt a folyamatot, amellyel ezt már megtették, ezért ügyeljen arra, hogy ezt is ellenőrizze.

Feltétlenül ellenőrizze a teljes akkumulátor -teszt videót, hogy pontosan hogyan ment a dolgok, amikor az iApple bájtok elvégezték a teszteket.

(Forrás: iApplebytes [YouTube])

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 13 BETA 3 IPSW linkeket, az OTA profil frissítése az iPados 13 BETA 3 -ról

Töltse le az iOS 13 béta 3 profilját UDID / Designer Fiók nélkül, itt van

Letöltés: iOS 13 BETA 3 17A5522G IPSW linkek, az OTA felülvizsgált frissítése a DEV -knek megjelent

Jailbreak iOS 12.2 UNC0VER 3.3.0 IPA felhasználása

Telepítse a WhatsApp Web -t az iPad -re az iOS 13 -nak, valamint az iPados 13 -nak köszönhetően

100+ iOS 13 rejtett funkció iPhone -hoz, valamint iPad [futási lista]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 13 / iPados 13 béta -t iOS 12.3.1 / 12.4 -re

IOS 13, iPados kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Töltse le az iOS 13 BETA 1 IPSW linkeket és beállítsa az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plusz, 6S, iPad, iPod [oktatóanyag]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Back to top