Nyilvánvaló, hogy az iPhone 4 és az iPhone 3GS bármilyen alapsávon is fel lehet oldani a Jailbreak

nélkül, korábban arról számoltunk be, hogyan lehet kinyitni a vadonatúj iPhone 4 -eket bármely alapsávon, beleértve a 04.11.08 -at és a 04.10.01 -et, hardver vagy hardver vagy anélkül Szoftvermódosítások. Most a T-Mobile sikeres feloldását az Egyesült Államokban és más országok hálózatában az iPhone 4 és az iPhone 3GS használatával is számoltak be. Lehet, hogy a módszer hiba lehet, és a következő iOS frissítéssel javítható.

Először is, ez csak addig fog működni, amíg a TMSI frissül, ami azt jelzi, hogy a feloldás nem tart fenn ilyen hosszú ideig.

Jogi nyilatkozat: A Redmond Pie munkatársai nem tudták megerősíteni ezeket az eredményeket. Bár egyes felhasználók megerősítették a módszer működését, megpróbálhatja a telefonját a saját felelősségére.

Nyissa ki az iPhone -ját az előző oktatóanyag alapvető lépéseinek követésével. Bár a lépések könnyűnek tűnnek, szükség lehet egy kis könyökzsírra. Tekintettel arra, hogy a SIM -kártyák cseréje szerves része ennek a feloldási folyamatnak, mindkettőnek ugyanolyan méretűnek kell lennie.

Például, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor a T-Mobile kiválasztása a választott iPhone-hordozó számára a szokásos iPhone SIM-kártyát vágja le, hogy illeszkedjen a T-Mobile mikro-SIM kártyahelybe. A jó hír az, hogy a standard méretű SIM mikro méretre történő vágása nem befolyásolja annak funkcionalitását. Folytatjuk, és feltételezzük, hogy képes felnőtt, mint megfelelően a dobozvágót, de csak akkor használja a Google -t, hogy keresse meg a SIM -kártya átméretezésének módját.

A T-Mobile azt hitték, hogy kap egy iPhone készüléket, mielőtt a 4S bejelentették. Sajnálatos módon elhagyták őket, így Sprint az egyetlen új amerikai hordozó az iPhone készülékhez. A T-Mobile ügyfeleknek az iPhone-t vágyó ügyfeleknek most meg kellett várniuk, amíg az AT & T-ből történő beszerzés meg nem történik, és átadja az összes megfelelő és jogi csatornát. Az iPhone feloldása vagy használata előtte lehetetlen lenne börtön nélkül. Vagyis eddig.

Ha sikeresen felszabadítja az iPhone -ját, ne frissítse a firmware -t. Ez valószínűleg váratlan hiba lehet az Apple iOS frissítésében. Ha ez a helyzet, akkor várjon orvoslást és az alapvető feloldási folyamat végét egy iOS 5.0.2 szoftverfrissítéssel.

Kérjük, ossza meg eredményeit, ha az ugrást a telefon feloldásakor ennek a módszernek a felhasználásával, megjegyzéseket hagyva a Facebook vagy a Google+ oldalakon.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Back to top