ViBeonkey: Gyorsan adjunk hozzá rezgést és zajt bármilyen típusú hardverhez

Az Android egyik legnagyobb erőssége a hatalmas alkalmazások gyűjteménye. Van egy alkalmazás szinte bármihez. A vásárlástól az edzésig bármi hatékonyan megteheti otthonának kényelmétől. Ha Ön tervező, és még új vagy az Android előrehaladási térben, akkor pontosan megértené, milyen nehéz egy olyan alkalmazást készíteni, amely kiszabadul a tömegből. A legnehezebb dolog az, ha felfedez egy lenyűgöző koncepciót, amelyet még nem hajtottak végre, vagy egy olyan koncepció, ahol még mindig van fejlesztési tartomány. Az alkalmazás, amelyet ma megnézünk, valóban egyfajta. Amellett, hogy azt állítom, hogy nem, mivel ez teljesen különleges, azonban számos szempontból, mint például a tervezés, a funkcionalitás, az egyéni tapasztalatok és még sok más. Elégetje a ViBeonKey -t – egy gyönyörűen elkészített alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadjon rezgési megjegyzéseket és zajt, és szinte (később leírom a szinte részt) a telefonján található összes hardver titkot.

Olvassa el még: 5 Ingyenes Android VPN alkalmazások a névtelen szörfözéshez

Szerezd meg a ViBeonkey -t

A ViBeonkey -t a Google Play Áruházban kínálják, valamint kiváló ingyenes költségekért kínálják! Lásd az alábbi linket az értékelések ellenőrzéséhez, valamint az alkalmazás letöltéséhez:

[GooglePlay url = ””/]
Telepítés és beállítás

A telepítés meglehetősen egyszerű, letöltheti az alkalmazást a Google Play Áruházból, a fenti link felhasználásával. A konfiguráció szintén meglehetősen alapvető. Vessen egy pillantást a konfigurációs folyamat alábbi képernyőképeire.

1. üdvözlő képernyő

Welcome Screen 2

Welcome Screen 3

Welcome Screen 4

Ne hagyja ki: Hogyan lehet vezeték nélkül hozzáférni az Android -eszközökhöz az asztalról

A szükséges engedély megadása

Az alkalmazásnak az akadálymentesség -beállításra van szüksége, hogy a vásárlás során bekapcsolhassa a megfelelő működést. Az alábbi képi útmutatónak segítenie kell abban:

1. Érintse meg a „Hozzáférési beállítások” gombot

2. Érintse meg a „ViBeonkey” gombot.

3. Engedélyezze az akadálymentesség beállítását

4. App Home

Ajánlott az Ön számára: Hogyan lehet rutinálni és küldeni automatikus SMS -válaszokat az Androidon

Mit kínál az alkalmazás

Engedélyezze a rezgést: Az alkalmazás választást használ, hogy a rezgést bármilyen típusú hardver számára lehetővé tegye. Az összes hardver titkot ebben a választásban biztosítják, és kiválaszthatja a kívánt bármit. Kipróbáltam magam, és tökéletesen működik, kivéve a teljesítménykulcsot. Nos, az alkalmazás azt állítja, hogy a hatalom kritikus rezgése kísérleti. Lehet, hogy az eszközétől függően működik. Ezen kívül minden jó!

Vezérlő rezgés intenzitása: 0ms -tól 100 ms -ig választhatja ki a rezgésintenzitást. Még a saját értékeibe is választhatja.

Hasonlóképpen személyre szabhatja, amikor a rezgés megtörténik. Két lehetőség létezik: Érintse meg – Vibrátumok, amint megérinti a gombokat, és felszabadul – rezgés a hardverkulcs kioldásakor.

A „Képernyő rezgés” opció, ha engedélyezve van, a telefon rezgését kapja, amikor megérinti a képernyőt.

A „Sound” opció, ha engedélyezve van, a telefon zajt okoz, amikor rákattint egy hardver (vagy szoftver) gombra.

Összefoglalva: a ViBeonkey egy igazán megbízható alkalmazás, amely egyszerűen használható felület, valamint azt is, amit mond. Az alkalmazás csak néhány napos, mint ha a Google Play Áruház értékeléseit úgy kell hinni, akkor az alkalmazást a felhasználók kedvelik! Vizsgálja meg ezt, és engedje meg, hogy megértse gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Olvassa el a következő
5 legfinomabb billentyűzet -alkalmazás Androidhoz – 2019

Back to top