Technikai ajánlatok: 50% kedvezmény a Chromebook, az Arlo Safety és Biztonsági Kamera, a hordozható WiFi utazási útválasztó, még sok más

A hangulatban van, hogy támogassa technológiai arzenálját néhány új termék vagy kiegészítő hozzáadásával? A vásárlás részeként a lehető legtöbb pénzt szeretne megtakarítani, és inkább a saját zsebét vonja be, nem pedig az eszközgyártók? Nos, sokan minden bizonnyal a legjobb helyedre jutnak a napi vágási árú tech-ügyleteinkkel.

Ma megnézzük egy csodálatos hordozható Bluetooth hangszórót; Az UE Roll 2 ritka kedvezményt jelent, és a hangszórót 95 dollárra csökkenti.

A nyomon követésünk van egy falfestmény a mobil eszközök számára, amelyek szintén duplázhatnak hordozható akkumulátor-bankként. Ha úgy találja, hogy gyakran utazik, itt van egy vezeték nélküli utazási útválasztó, amelyet érdemes megnézni. Van még egy 11 hüvelykes Chromebook a Lenovo-tól, gyakorlatilag 50%-kal. Végül, de nem utolsósorban, az Arlo HD biztonsági és biztonsági videokamerája.

Mint mindig, az itt felsorolt ​​összes ügylet csak korlátozott ideig elérhető, vagy amíg a készletek nem tartanak, attól függően, hogy melyik történik először. Tartsa a hiteljelentési kártyát a közelben, és miután azonosította a választott terméket, ügyeljen arra, hogy gyorsan cselekedjen, mielőtt a szolgáltatások lejárnak. Örülj a megtakarításoknak!

Anker PowerCore Fusion 5000 2-in-1 Power Bank + Wall Charger (21 USD promóciós kóddal, általában 49,99 USD)

Anker szereti folyamatosan elmondani a nyilvánosságnak, hogy sokkal több mint 20 millió ember használja a termékeit, és természetesen, ha ez pontos, akkor mindenképpen érdemes kiabálni. Ez a PowerCore Fusion egy 2-ben hordozható energiabank, 5000mAh akkumulátorral + egy fali töltővel, beépített PowerIQ technológiával. Kompatibilitást biztosít olyan eszközökkel, mint az Apple iPhone és iPad, és nagyjából bármilyen más mobil eszközzel, amelyre gondolhat. Mindannyiunknak szükségünk van erre a hatalomra.

Csak 21 dollárért szerezze be a következő promóciós kód segítségével a pénztárnál: 321Kinja.

Vásárlás: Anker Powercore Fusion 5000 2-in-1 Power Bank + Wall töltő az Amazon-tól: 21 USD | Eredeti ár: 50 USD

UE Roll 2 vízálló hordozható Bluetooth hangszóró (94,98 USD, általában 99,99 USD)

Ha az integrált Bluetooth vezeték nélküli, hordozható hangszóró piacán van, akkor vásárolhat egyet, amelyet nemcsak az ár csökken, hanem egy olyan, amelyet a normákon kívüli módon fejlesztettek ki, és ez nyújt valamit egy kicsit más. Lépjen előre az UE tekercset, a maximális 85dBA hangszinttel és egy integrált akkumulátorral, amelynek legfeljebb 9 órás folyamatos lejátszáshoz kell lennie. Ne felejtsük el, hogy vízálló is!

Vásárlás: UE Roll 2 vízálló hordozható Bluetooth hangszóró az Amazon -tól: 94,98 USD | Eredeti ár: 100 USD

Ravpower FileHub Plus vezeték nélküli utazási útválasztó (30 USD promóciós kóddal, általában 33,99 USD)

Mi az első dolog, amit elcsúszol a bőröndjébe, amikor utazik? Jó könyv olvasható? Kindle vagy táblagéped szórakoztatáshoz? Nos, most, hogy tudsz a Ravpower FileHub -ról, amely képes fájlmegosztásra, sürgősségi energiával kapcsolatos biztonsági mentést kínál a telefonjára vagy a táblagépére, utazási útválasztóként és még sok másként szolgál, akkor a vásárlást szeretné elvégezni, és sok alapvető utazássá teszi. eszköz. Ez valóban az egyik legerősebb és sokoldalúbb utazási eszköz, amelyet megvásárolhat, és most megvásárolhatja a Semmi mellett.

Az útválasztó bit különösen hasznos, mivel a különféle eszközök csatlakoztatásakor számos szálloda külön -külön tölti a wifi -t. Ezzel csak egy kapcsolatra van szüksége a Hotel WiFi -hez, mivel ez az eszköz ezt követően teljesen ingyenesen megoszthatja az összes többi eszközzel.

Csak 30 dollárért szerezze be a következő promóciós kód segítségével a pénztárnál: sug87oe8.

Vásárlás: Ravpower FileHub Plus vezeték nélküli utazási útválasztó az Amazon -tól: 30 USD | Eredeti ár: 34 USD

Lenovo Chromebook N22 11,6 ″ notebook (179,99 USD, általában 300 USD)

Időnként nem kell csak több ezer dollárral elválasztania, hogy olyan laptopot szerezzen, amely képes kezelni a saját igényeit. Persze, az Apple és a Microsoft szeretné, ha rengeteg pénzt költenek olyan új hardverekre, mint a MacBook vagy a Surface Book, de ha nagyon korlátozott igényei vannak, akkor bizonyos esetekben ez a Lenovo Chromebook képes lesz relatív könnyedén kezelni. A tartós akkumulátort nagy teherbírású szilárdság és 4 GB RAM kíséri az Intel N3060 kétmagos processzor mellett.

Vásárlás: Lenovo Chromebook N22 11.6 ″ Notebook az Amazon -tól: 179,99 USD | Eredeti ár: 300 USD

Arlo biztonsági és biztonsági rendszer, huzalmentes HD videokamera (137,99 USD, általában 179,99 USD)

Legyünk itt igazak; Mennyire kezdték el komolyan gondolkodni az otthonaink védelméről és biztosításáról valamilyen intelligens otthoni biztonsági és biztonsági rendszerrel? Tekintettel arra a tényre, hogy bizonytalan időkben élünk, és a világ egyre inkább ijesztőbb helyré válik, mindenképpen érdemes megfontolni, és megértheti, hogy az ilyen eszközök miért válnak egyre népszerűbbek. Ez nem csak egy teljes HD vezeték nélküli kamera, hanem Spectac -ot is biztosítnull

Back to top