Nincs a Snapdragon 865, tehát a POCO X2 helyette 5G

az Apple legújabb iPhone -ja nem támogatja az 5G hálózatokat. Nem számít, ha megvásárolja az 1000 dolláros mintát vagy a 1200 dolláros modellt. Csak nem. Ez valójában nem olyan fontos ma, bár lehet, hogy pár év múlva. Tehát ha valaki 4 vagy több évig ragaszkodik egy telefonhoz, itt van valami érdekes. A nemrégiben bevezetett POCO X2 támogatja az 5G -t, és mindössze 300 dollárba kerül. Ugyanakkor csökkenti a kiadásokat a processzor osztályon, ha nem veszi figyelembe a Snapdragon 865 vagy a 865G -t.

Miért nincs a Poco X2 -nek a Snapdragon 865?

A POCO vezérigazgatója, Manmohan Chandolu elmondta az Android Authority -nak, hogy a költségek csökkentése volt. Mivel a POCO ma már nem része a Xiaomi -nak, az üzleti telefon önmagát indítja. Mint ilyen, a vállalkozás nem tudott fizetni azért, hogy POCO -telefont kínáljon minden olyan specifikációval, amelyet a POCO X2 rendelkezik, egy zászlóshajó Snapdragon processzorral. Amellett, hogy ez az oka annak, hogy a POCO X2 -nek nincs Snapdragon 865. Ez az oka annak is, hogy valószínűleg nem létezik a POCO F2 hamarosan, nem addig, amíg ezeknek az újabb zászlóshajó -processzoroknak a költségei a Qualcomm számára jelentősen csökkennek.

A POCO F1 elindításakor a POCO továbbra is a Xiaomi részét képezte, egy olyan vállalkozásnak, amely fizetni tud az elhanyagolható bevételi haszonkulcsokért. A Snapdragon 845 processzor nyilvánvalóan 45 dollárt fizet a gyártóknak, plusz egy engedélyezési díjat a Qualcomm -nak. Ne feledje, hogy a POCO F1 -et az év második részében vezették be. Az akkori Snapdragon 845 költsége csökkent.

A Snapdragon 855 költségei nem annyira ősszel, mint Poco remélte. Ez az újabb Snapdragon 865 processzorok sorozata, amelyek sokkal magasabb áron mutattak be. A Snapdragon 865G költsége akár 50% -kal magasabb lenne.

A költségesebb processzor bevonása jelentősen növeli a POCO X2 kiskereskedelmi költségeit. Egy olyan vállalkozás számára, amelyet a zászlóshajó-specifikációk középkategóriás árakon történő eladásának fogalmáról fejlesztettek ki, a magasabb kiskereskedelmi költségek nyilvánvalóan problémát jelentenek.

A POCO X2 támogatja az 5G -t, de…

Chandolu kijelenti, hogy az üzlet ragaszkodna a Snapdragon 845 -hez. Sajnos a piacon kívül volt, azaz nem áll rendelkezésre. Ezért a POCO megtette a következő legfinomabb dolgot. A POCO az olcsóbb Snapdragon 730G Octa-Core lapkakészletet választotta ki. Noha ez nem egy zászlóshajó processzor, a Snapdragon 700 sorozat bebizonyosodott, hogy közepes tartomány meghaladja a teljesítményt.

A POCO X2 -nek továbbra is képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen típusú játékot kezeljen. Sőt, kap egy 5G telefont 300 dollárral. Ez kevesebb, mint a legolcsóbb iPhone 11 költségének fele. Sajnos ennyi van. Biztos, hogy megkísérelheti iPhone -ját, vásároljon jó barátokat, de az 5G nem csak ott van 2020 -ban. Még az Egyesült Államokhoz hasonló országokban, az 5G csak az Egyesült Államokban kezdődik.

A POCO még az Egyesült Államokban sem kínál, mivel ez csak egy indiai márka. A vállalkozás a közeljövőben sem tervezi, hogy kibővíti működését. Tehát az 5G által készített POCO X2 nem tud valóban összekapcsolni egy 5G hálózatra, mivel Indiának nincs. Gondolkodva az országban a 4G meghatározására, valamint az 5G infrastruktúra jelentős költségeire, kockázatmentes, ha kijelenti, hogy még egy 4-5 évre, valamint egy újabb Jio forradalomra lenne szükség.

Forrás: Android Hatóság

Back to top